Lakossági fórum január 22-énAz önkormányzati választást követően Tárnok Nagyközség Önkormányzata elhatározta, hogy néhány olyan kérdésben, amelyet a

CsatornafedélA Tárnoki Tárnoki Viziközmű Vízgazdálkodási-Társulat tájékoztatója a lejáró OTP lakástakarék számlákkal kapcsolatos teendőkről.

 

Mentőállomás ÉrdenÚj, korszerű rohammentőket állított szolgálatba az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) - közölte a szervezet az MTI-vel.

Tárnok, 2015. január 29.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete Tárnokon, a Fő utcában. A tűz a szomszéd épületeket is veszélyeztette – tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Buzánszky JenőPéntek 11.00 órától várják a budapesti Szent István-bazilikába az Aranycsapat január 11-én, 89 évesen elhunyt labdarúgója, Buzánszky Jenő előtt tisztelgőket.

Figyeljünk a füstreAz utóbbi napok újra meghozták a hideget.

SzemétszálításAz önkormányzati választást követően Tárnok Nagyközség Önkormányzata elhatározta, hogy néhány olyan kérdésben, amelyet az emberek sokszor félreértenek, félreért

VersenykiírásMár lehet jelentkezni az idei kolbásztöltő versenyre. A 8. Falusi Disznóvágás február második szombatján, vagyis február 14-én lesz.

Ebéd az iskolábanAz már tavaly decemberben kiderült, hogy átalakul a gyermekétkeztetés rendszere is.

Oldalak