Bárhol kerül most szóba az Európai Unió, vegyes érzésekkel gondolunk rá. A világban történő események minden eddigi tapasztalatunkat felül írják, új tapasztalataink pedig megváltoztatják addigi véleményünket.


 

Újra itt a szüret, vele a munka, s hamarosan eljő a mulatság ideje is. Ilyenkor ősszel, településünk felbolydul, a szorgos szőlő-, és borbarátok egyre sűrűbben tanyáznak az Öreghegyi szőlősben, pincékben.

Idén Vasváriné Élő Katalin közművelődési vezető és Szolnoki Gábor polgármester köszöntötte a vendégeket a Tárnoki Művelődési Ház által rendezett VII.

Az őszi idő előrehaladtával ezek változnak a legtöbbet, a színek, a fények és általuk a hangulataink. Az ősz a feltöltődés, a megnyugvás időszaka, amikor testben és lélekben egyaránt felkészülünk a télre.

Az Érd és Térsége Regionális Víziközmű Kft. 2015 őszén Ügyfél elégedettségi mérést végez Felhasználói körében.

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk: a Képviselő-testület döntése értelmében a Dózsa György úton, a Rákóczi út sarkától egészen a Petőfi Sándor utca sarkáig, mintegy 200 méter hosszan térkő burkolatú járda épül.

Elsőként a Művelődési Házzal szemben lévő buszmegállót újították fel a Köz-Ért Kft. munkatársai még a múlt héten.

Tárnok Nagyközség Önkormányzata a Törökbálint Tüdőgyógyintézet Mobil Tüdőszűrő Állomással együttműködve idén is megszervezi a lakossági tüdőszűrést.

Oldalak