Tisztelt Tárnoki lakosok!

Idén is megtartjuk az immáron hagyománnyá vált Adventi gyertyagyújtást, az Idősek Napközi Otthonában (Tárnok, Fő u. 61.).

Időpontok:

Az elmúlt egy hónapra visszatekintve igazán nem panaszkodhattunk. A vénasszonyok nyarát kihasználva az óvónénik szorgalmasan töltögették gyermekeink D-vitamin-raktárait különféle szabadtéri programokkal.

Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete novemberi ülésén módosította a Tárnoki KÖZ-ÉRT Településüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Kft-vel korábban kötött feladatellátási szerződését. Az első megállapodást 2009. december 17.

Idén is megrendezésre került Mesevár Óvodánkban (Templom utca 14.) a Márton-napi nyílt hét. Már az azt megelőző héten készültünk különböző libás dalokkal, mondókákkal, versekkel és mesékkel. A nyílt napok során a szülők betekintés

A szolgáltatóval történt egyeztetés alapján november utolsó hetében, 30-án hétfőn és december 1-én kedden, az eddig megszokott rend szerint végzi el a munkát a Zöld Bicske Nonprofit Kft.


 

A tavaly elindított Mézes reggeli kampánynak is köszönhetően több mint kétszeresére emelkedett az elmúlt években Magyarországon a mézfogyasztás: a 2010-ben mért fejenkénti 30 dekagrammról 70 dekagrammra; a szaktárca törekvése, hogy ez az évtized végére 1 k

Az Érd Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat 13110/2353/2015. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A héten folytatódik a csapadékos, hűvös idő.


 

Oldalak